Mukairu: "Nog veel ruimte voor verbetering"

ZATERDAG, 17 OKTOBER 2020, 22:48 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Tegenover rsca.be heeft Paul Mukairu zijn eerste interview gegeven als Anderlecht-speler. De 20-jarige Nigeriaanse spits kijkt uit naar zijn Belgisch avontuur. "Anderlecht is een geweldige club, zeer professioneel, met veel vertrouwen in jonge spelers en veel ambities voor de toekomst."

Mukairu ruilde in maart 2019 zijn Nigeriaans opleidingscentrum voor het Turkse Antalyaspor. Anderhalf jaar later zit hij bij Anderlecht. "Ik ben een vrij krachtige en dynamische speler. Ik speel graag snel en ik weet hoe ik een bal moet bijhouden", omschrijft hij zichzelf. "Ik weet ook dat ik aan mezelf moet werken. Ik ben nog jong en ik heb nog veel ruimte voor verbetering."

Mukairu kijkt ernaar uit om samen te werken met Vincent Kompany. "Ik sprak al met hem en hij gaf me advies. Hij weet waartoe ik in staat ben en waar ik aan moet werken om een betere speler te worden", vertelt de Nigeriaan."Mijn ambitie is de ambitie van de club. Ik zal alleen tevreden zijn als de club tevreden is met het seizoen.” 

Mukairu zal spelen met het rugnummer 12. 

Bron: rsca.beanderlecht-online forum