"We mikken nog steeds op top vier"

DINSDAG, 20 OKTOBER 2020, 10:23 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Met 14 op 27 oogt de puntenbalans van de voorbije twee maanden mager. Zeker nu het programma zwaarder wordt. Voorzitter Wouter Vandenhaute heeft er wel vertrouwen in. "Ik ben ervan overtuigd dat we met deze trainer en deze kern Europees voetbal kunnen en zullen afdwingen."

"We mikken nog steeds op de top vier", klinkt het vastberaden in De Tribune op Radio 1. "We moeten wel zien dat we minder punten verliezen. Vorig jaar hebben we onze start gemist. Nu is het geen goede start, maar een degelijke. Hierop kunnen we verder bouwen."

"We zijn nog in de race en we moeten zorgen dat we in de race blijven. Het duurt nog lang en we mogen de moed niet verliezen. We moeten vooruit kijken en oplossingen vinden. Ik ben overtuigd dat we die gaan vinden. We moeten ons op één ding contentreren: de volgende wedstrijd."

"Staan er beter voor dan jaar geleden"

"Ik ben iemand bij wie het glas eerder halfvol is dan halfleeg, maar ik kijk wel naar het glas. En ik moet zeggen dat ik eerder positief ben over hetgeen de voorbije maanden gerealiseerd is. Ik ben ervan overtuigd dat de club er een heel stuk beter voorstaat dan een jaar geleden. We gaan die oplossing vinden en Anderlecht gaat terugkomen. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze trainer en deze kern Europees voetbal kunnen en zullen afdwingen."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum