Anderlecht treft Linfield Ladies in de Champions League

DONDERDAG, 22 OKTOBER 2020, 14:48 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES Vandaag is in Nyon in Zwitserland geloot voor de eerste ronde van de Women's Champions League,  de vrouwelijke versie van de Champions League. Hierin zal Anderlecht het opnemen tegen FC Linfield Ladies uit Noord-Ierland.

De vrouwenploeg van Anderlecht zal het op 3 of 4 november thuis opnemen tegen FC Linfield Ladies uit Noord-Ierland. Beiden ploegen kwamen elkaar bij de vorige Champions League editie in 2019/2020 al tegen. Toen won Anderlecht met 3-1 van de Noord-Ieren.

Als Anderlecht Women opnieuw weet te winnen van Linfield Ladies zullen ze geloot worden voor het kwalifactietoernooi, groepfase bestaande uit 4 ploegen, van de Women's Champions League. Vorig seizoen wist Anderlecht als eerste te eindigen in de groep met het maximum van de punten. Na de groepfase mengen de grote vrouwenploegen uit Europa zich met de geplaatste groepswinnaars uit de 10 poules. Maar vooraleer we hierover kunnen spreken moet Anderlecht begin november FC Linfield Ladies zien te verslaan.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.