Lawrence: "Clean sheets zijn erezaak"

VRIJDAG, 6 NOVEMBER 2020, 21:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kemar Lawrence kende een geslaagd debuut tegen Antwerp en dat smaakt naar meer. De Jamaicaan lijkt tien maanden na zijn transfer klaar om zich te bewijzen bij Anderlecht. "Ik voel me echt goed en de sfeer binnen het team is fantastisch", vertelt hij op rsca.be.

Enkele dagen vooraf kreeg Lawrence te horen dat hij zou starten tegen Antwerp. Hij was er klaar voor. "Elke dag train ik mentaal en fysiek om klaar te staan als de coach mij nodig heeft", zegt de linksback. Na 72 minuten werd hij wel gewisseld met krampen. "Dat kan gebeuren als je zo lang niet gespeeld hebt. De coach wilde elk risico op een blessure vermijden."

De eerste indruk die Lawrence liet was wel positief. Als hij de lijn doortrekt, heeft Anderlecht na Amir Murillo een tweede steengoede back gevonden in de MLS. "1-0 of 6-0 maakt mij niet uit. Ik wil winnen en de netten schoon houden. Ik hou van clean sheets. Ik maak er een erezaak van."

Naar eigen zeggen is Lawrence ook verbaal erg aanwezig tussen de lijnen. "Ik coach mijn ploegmaats, maar zonder te overdrijven. Anderzijds luister ik ook graag naar de feedback die zij geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.