"Laten nu al tien punten liggen"

ZONDAG, 8 NOVEMBER 2020, 21:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het is niet nieuw, RSC Anderlecht die punten weggeeft in de slotfase. Ook Vincent Kompany begint het een vervelend kwaad te zien. Al zag hij ook enkele goede zaken in de wedstrijd. Maar het puntenverlies op het einde is een serieus pijnpunt. 

"We hadden het gewoon eerder moeten afmaken, kansen hebben we genoeg gekregen met Tau en Verschaeren", zegt Kompany na afloop van de wedstrijd, "Maar op gebied van inzet en ingesteldheid kan ik de ploeg niets verwijten, dit is iets waar je kan verder op bouwen."

"Het was vooral een slordige wedstrijd en ik had niet het gevoel dat er gevaar loerde, en dan krijg je toch nog het deksel op de neus. Maar we hebben een jonge ploeg, het is mijn taak om ze matuurder te maken. De wedstrijd van vandaag hadden we gewoon moeten uitspelen, met een extra doelpunt of door de nul te houden", aldus Kompany.

"Dat zijn nu al tien punten die we laten liggen. We staan nu op twee punten van de leiders, we hadden gewoon acht punten los kunnen staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.