Verschaeren: "Ik wil bijtekenen bij Anderlecht"

VRIJDAG, 20 NOVEMBER 2020, 08:22 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Yari Verschaeren heeft enkele moeilijke maanden achter de rug maar is meer dan ooit vastberaden om terug te komen. Voor het einde van het jaar wil hij nog bijtekenen bij RSC Anderlecht, een vertrek is nu zeker nog niet aan de orde. 

Verschaeren kreeg de afgelopen maanden te maken met blessures. Net toen hij weer goed begon op dreef te komen op het veld kreeg Covid-19 hem te pakken. 

"Ik heb inderdaad veel pech gehad de afgelopen maanden. Maar dat maakt deel uit van het leven zeker, we gaan daar nu geen drama van maken. Het belangrijkste is dat dat allemaal nu achter mij ligt en ik opnieuw helemaal in orde ben."

Vincent Kompany

"Kompany en ik kunnen open en eerlijk met elkaar praten en dat heb ik graag. Ik ben zelfkritisch dus niemand moet mij komen zeggen dat ik goed was als ik zelf weet dat ik slecht was. Zo weet ik ook dat ik bij de start van het seizoen keihard moest werken om terug te komen. Ik was ook goed op weg tot corona roet in het eten gooide. Het is toch wel een vies beestje, ik verloor alle smaak en geur en had last van hoofdpijn. Gelukkig was mijn vriendin bij mij de hele quarantaine want die was minder plezant."

Contractverlenging

"Ik ben niet van plan om Jérémy Doku te volgen en wil heel graag bij RSC Anderlecht blijven. Ik wil titels winnen met de club van mijn hart en daarmee ook Champions League spelen, dat is mijn droom. Elke dag werken we met de groep keihard om die ambities waar te maken. Als ik hier vertrek zal het door de grote poort zijn."

Bron: HLN (Pieter-Jan Calcoen)anderlecht-online forum