Nmecha: "We moeten verbeteren"

ZONDAG, 22 NOVEMBER 2020, 18:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht was nergens tegen Beerschot. Lukas Nmecha is dan ook niet mals voor zijn ploegmaats. Hij scoorde nog wel laat in de tweede helft, maar veel heeft het niet geholpen. Nmecha is dan ook duidelijk streng: "We speelden als kleine kinderen".

Nmecha mag wel het vijfde streepje achter zijn naam zetten al levert dat niets op: "Mijn goal betekent niets. Er ging niets goed op het veld, speelden als kleine kinderen. Zelf de basisdingen waren al een gevecht. Er zijn gewoon geen excuses, het was niet goed genoeg."

"We hebben nochtans de kwaliteiten en het talent. We moeten gewoon meer in onszelf geloven, verbeteren. Terugkeren naar de basis en ervoor zorgen dat die goed loopt, het talent zal dan automatisch volgen. Ja, we zijn een jonge ploeg, maar daar kan je je niet blijven achter wegsteken. Op een bepaald moment moet je volwassen worden", aldus nog de aanvaller.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.