"Pro Celebration of the week"

DONDERDAG, 26 NOVEMBER 2020, 16:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Covid-19 woedt nog hevig, toch zien we nog elke week voetballers al knuffeld vieren bij een doelpunt. Daar wil de Pro League iets aan doen en roept een nieuwe prijs in het leven: "The Pro Celebration of the Week". Ook de fans mogen meekiezen wie deze prijs in de wacht sleept. 

"Social distancing is één van de basisregels om corona tegen te gaan", zegt Stijn Van Bever, woordvoerder van de Pro League, "Toch wordt die nog te gemakkelijk vergeten bij de spelers."

"Een doelpunt scoren of een overwinning brengt veel emoties los bij de spelers, toch moeten we hen blijven sensibiliseren om die 'coronaproof' te vieren. Daarom gaan we nu op zoek naar de speler die het meest origineel en veilig viert. Elke week gaan we daar samen met de supporters naar op zoek. Elke week zal de Pro League een selectie maken en daar kunnen de supporters dan de beste uit kiezen", legt Van Bever uit.

Die keuze kan gemaakt worden via de sociale mediakanalen van Eleven Sports en de Pro League. Op het einde van het seizoen is er zelfs één grote winnaar die wordt gekozen uit alle wekelijkse winnaars. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.