"Het is toch de club van mijn hart, ik kijk er naar uit"

VRIJDAG, 27 NOVEMBER 2020, 13:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Maandag is het zover, Luc Nilis keert terug naar RSC Anderlecht. Misschien een paar dagen, misschien ook langer. Nilis kijkt er in ieder geval naar uit, want Anderlecht blijft toch altijd de club van zijn hart in België.

Nilis begint met een stage van een tweetal weken, zelf vindt hij dat ook een goed idee. "Stel dat het niet klikt met de rest van de groep, dan heb je wel een probleem. In dat opzicht vind ik die stage dus toch wel een goed idee. Maar ik verwacht geen problemen. Ik ga daar toch al mijn uiterste best voor doen. Als het van mij afhangt, loop ik er langer rond dan twee weken".

Maandag staat er alvast een onderhoud met Vincent Kompany op het programma: "Net als velen kijk ook ik op naar Kompany, nu met hem mogen samenwerken is toch wel speciaal. Ik zal normaal op dezelfde manier te werk gaan als bij Eindhoven. Meer vertrouwen bijbrengen bij de jongens. De meesten zijn nog jong en dat zijn de spelers waar ik het liefst mee werk".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.