"Geen strategische zet"

MAANDAG, 30 NOVEMBER 2020, 13:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Michaël Verschueren herhaalde voor de clasico nog eens dat de overname van de aandelen van Alexandre Van Damme geen strategische zet was. Het was gewoon het goede moment. "Een overname staat niet op mijn bucket list, voorlopig".

Verschueren haalde nogmaals aan dat Van Damme zich steeds minder om minder met RSC Anderlecht bezig was en zich helemaal wou terugtrekken. Tegelijkertijd stopte ook Jo Van Biesbroek, allemaal gebeurtenissen die het tot het een ideaal moment maakten om aandelen over te nemen.

"We gaan nu een moeilijke periode in waar we moeten onderhandelen over de toekomst van de club. Maar dit is zeker geen strategische zet", herhaalde Verschueren nogmaals, "De omstandigheden waren gewoon ideaal het is nu aan mij om mijn deel te doen om de club te helpen. Het is aan de meerderheidsaandeelhouders om met een degelijke oplossing te komen die goed is voor iedereen. Een overname staat, voorlopig, niet op mijn bucket list".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.