AEK Athene: "Geen contact met Anderlecht"

MAANDAG, 30 NOVEMBER 2020, 17:55 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS Een Tunesische sportwebsite schrijft vandaag dat Anderlecht interesse zou tonen in Nassim Hnid, een 23-jarige verdediger die sinds deze zomer bij AEK Athene speelt. Al snel werd vervolgens de link gelegd met Ognjen Vranjes en een transfer in omgekeerde richting. AEK laat intussen weten dat er niets speelt in die richting.

Het Tunesische Ettachkila schreef vanmiddag dat Vincent Kompany erg geïnteresseerd zou zijn in Nassim Hnid. De centrale verdediger ruilde in augustus Sfaxien in zijn thuisland voor AEK Athene. Daar begon hij met een basisplaats in de competitie, maar de laatste wedstrijden zit hij op de bank. Ook in de Europa League is hij steevast bankzitter. Volgens Ettachkila zouden er echter al onderhandelingen lopen om de tweevoudige international naar België te loodsen.

Het bericht uit Tunesië werd snel opgepikt door websites in Griekenland en België. Die leggen uiteraard de link met een potentiële transfer van Vranjes in omgekeerde richting. De Bosniër zit op een zijspoor bij Anderlecht en laat niet na om zijn liefde voor AEK uit te roepen op Instagram.

De Twitter-account AEK Athènes France weet intussen te melden dat AEK ontkent dat er contract is met Anderlecht over een mogelijke transfer van Hnid en/of Vranjes.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum