Anderlecht scout Colombiaanse zes

ZONDAG, 3 JANUARI 2021, 08:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Een scout van Anderlecht bekeek afgelopen woensdag Andres Colorado van Deportivo Cali. Dat meldt de Colombiaanse website Futbol Red. Cali huurde de 22-jarige verdedigende middenvelder van Cortulea, maar die uitleenbeurt is nu afgelopen.

De afgelopen twee jaar kwam Colorado uit voor topclub Cali. De partij tegen Millonarios woensdag was zijn laatste voor Cali. "Colorado keert nu terug naar Cortulua in afwachting van een internationaal aanbod. Scouts van Anderlecht zullen hem tijdens deze wedstrijd volgen en beslissen of ze hem naar Europa halen", schrijft Futbol Red.

De 1m82 grote Colorado is bij Cali een vaste waarde. Hij is ook wel een kaartenpakker. In zijn laatste zes duels pakte hij drie gele en één rode kaart. In zijn profcarrière speelde hij al 81 wedstrijden. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten, 32 gele en drie rode kaarten. Transfermarkt schat zijn actuele marktwaarde op 750.000 euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.