Officieel: Milic is van Lech Poznan

ZONDAG, 10 JANUARI 2021, 19:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De transfer van Antonio Milic naar Lech Poznan is afgerond. De Poolse club laat weten dat de verdediger een contract voor 2,5 jaar getekend heeft, met optie voor een extra jaar. "Milic past goed in ons systeem omdat hij voetballend de spelers voor hem vlot kan bedienen", zegt sportief directeur Tomasz Rzasa.

"Ik speel graag in een team dat wil voetballen en domineert. Daarom koos is voor Lech", vertelt Milic op de website van zijn nieuwe club. "Ik weet dat het één van de grootste clubs in Polen is en altijd strijd voor de prijzen."

Na 2,5 jaar komt zo een einde aan het avontuur bij Anderlecht. Voorzitter Marc Coucke bracht de Kroaat mee van Oostende. In zijn eerste jaar speelde hij regelmatig, maar al snel bleek dat Anderlecht Oostende niet was. Vorig seizoen verhuurde Anderlecht Milic aan de Spaanse tweedeklasser Rayo Vallecano. Dit seizoen trainde hij bij paars-wit met de B-kern.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.