Vlap verschijnt opnieuw aan de aftrap

VRIJDAG, 15 JANUARI 2021, 20:18 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Over een klein uur trapt Anderlecht de nieuwe speeldag op gang tegen Eupen. Kompany voert één wijziging in de opstelling. Vlap keert terug het veld op en vervangt de geblesseerde Sambi Lokonga. 

Voor de wedstrijd van vanavond voert Kompany één noodgedwongen wijziging. Vlap keert terug in de basisploeg en vervangt de geblesseerde Sambi Lokonga op het middenveld. Verder behoudt Kompany het vertrouwen in Sardella op de rechtsachter en start Murillo opnieuw op de bank. Wellicht wordt hij gespaard voor de wedstrijd van volgende week tegen Sporting Charleroi. Murillo zit echter aan vier gele kaarten dit seizoen, een vijfde vandaag zou hem een schorsing opleveren waardoor hij de wedstrijd tegen de huidige nummer 3 in het klassement zou moeten missen.

Bij winst springt Anderlecht over Oud-Heverlee Leuven en Sporting Charleroi naar de derde plaats. Bij verlies kan het naar de 8ste plaats terugvallen mits alle rechtstreekse concurrenten onder de Brusselaars winnen. Best keren ze met een overwinning huiswaarts.

Opstelling RSCA: Wellenreuther, Sardella, Miazga, Delcroix, Lawrence, Vlap, Cullen, El Hadj, Amuzu, Mukairu, Nmecha
Bank RSCA: Hahn, Kana, Lissens, Murillo, Arnstad, Stroeykens, Dauda, Dimata

Opstelling Eupen: Defourny, Heris, Poulain, Amat, Correia, Agbadou, Cools, Peeters, Baby, Prevljak, Ngoy
Bank Eupen: De Wolf, Embalo, Koch, Beck, Magnee, N'dri, Sowah

 Bron: Twitter RSCAanderlecht-online forum