"Hopelijk is de volgende stap gezet"

WOENSDAG, 20 JANUARI 2021, 07:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een tevreden coach, Vincent Kompany zag zijn ploeg voetballen zoals het al een paar wedstrijden doet en nu waren er ook de doelpunten. Al heeft hij liever dat die voortkomen uit kansen die afgewerkt worden en niet via strafschoppen. Maar hij zag dat het goed was. 

"Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht dat we zoveel kansen gingen hebben", is Kompany eerlijk, "Maar ze hebben de lijn van de voorbije anderhalve maand doorgetrokken. Met een mooie goal van Francis Amuzu op het einde als bekroning."

"Ik zie nu meer en meer op het veld wat ik op training ook altijd zie, hopelijk volgen nu ook de doelpunten die ik op training zie en zetten we zo de volgende stap. We worden week na week beter. Het is belangrijk dat we op diezelfde weg blijven voortgaan en niet gaan achterover leunen. Met Diaby krijgen we er binnenkort ook nog eens scorend vermogen bij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.