Transfergeruchten: Kana, Lovera, Carrasquilla

WOENSDAG, 20 JANUARI 2021, 20:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De naam van Anderlecht wordt vandaag weer genoemd in de transfergeruchten. We bundelen drie berichtjes. Ze gaan over Marco Kana, Maxi Lovera en Adalberto Carrasquilla.

Laat ons beginnen met de laatste. Volgens het Spaanse La Verdad volgt Anderlecht Adelberto Carrasquillavan de Spaanse tweedeklasser Cartagena. Carrasquilla is een 22-jarige centrale middenvelder. De achtvoudige international (één doelpunt) speelt sinds januari vorig jaar bij Cartagena. Zijn teller staat op 37 competitiewedstrijden, waarvan 30 als basiskracht, één doelpunt en één assist.

In Griekenland linkt men Anderlecht nog steeds aan Maximiliano Lovera van Olympiakos. Volgens Fos Online legde Anderlecht een tijdje geleden een bod neer om de Argentijn te huren tot de zomer met optie tot aankoop. Dat eerste bod werd afgewezen en sindsdien meldde paars-wit zich niet opnieuw. Toch zou de interesse niet bekoeld zijn, zo klinkt het. Lopez geniet ook interesse uit Portugal (Famalicão en Rio Ave) en Turkije. Lopez is een schaduwspits die ook vanaf de zijkant kan spelen. De kans dat Anderlecht na de komst van Abdoulay Diaby nog doordrukt om hem te halen, achten we klein.

Tot slot een berichtje uit Italië. In een gesprek met TacaLaMarca vertelt Vincenzo Sollitto, een bekende scout en bekend met het Belgische voetbal, dat Napoli de prestaties van Marco Kana volgt. "Zijn huidige marktwaarde ligt rond de 7 à 8 miljoen euro. Bij Napoli hebben jongeren het moeilijk om door te breken. Als Napoli hem zou halen, leent het hem best uit aan een andere club om te groeien", vertelt Sollitto. De scout noemt voorts Michel Vlap als interessante aanwinst voor een Italiaanse subtopper.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.