"Anderlecht verlaten deed pijn"

ZATERDAG, 23 JANUARI 2021, 08:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Jérémy Doku mist in Frankrijk geen enkele wedstrijd van RSC Anderlecht. Spijt van zijn overstap heeft hij niet al deed het vertrek in Brussel hem wel pijn. En één ding is zeker, hij komt terug om afscheid te nemen in vol stadion. 

Doku verhuisde met zijn broer naar Frankrijk want voorts valt er daar momenteel niet te beleven. De avondklok gaat in Frankrijk al in om 18 uur. Na trainen en spelen brengt hij zijn dagen dus door op de Playstation, naar de wedstrijden van RSC Anderlecht kijken en bellen met vrienden.

"Ik kijk naar alle wedstrijden van RSC Anderlecht. Ze zijn al langer goed bezig alleen hebben ze nog te vaak te maken met tegenslag. Maar als ik zie hoe ze spelen doet mij dat echt deugd. Vooral de wedstrijd tegen Charleroi omdat Amuzu scoorde. Nu ziet de buitenwereld ook de Amuzu die ik ken van bij de jeugd. Net zoals Anouar Ait El Hadj, ook iemand om naar uit te kijken."

"We sturen nog geregeld met elkaar. Ik heb bij Anderlecht dan ook vrienden voor het leven gemaakt, mijn vetrek daar deed dan ook wel pijn. Het was alsof ik mijn vrienden in de steek liet. Anderlecht zal altijd de ploeg van mijn hart blijven. Ik ga zeker nog terugkeren, om afscheid te nemen in een stadion vol supporters."

Bron: HNB (Yanko Beeckman)anderlecht-online forum