Koop voordelig Anderlecht merchandise online

ZONDAG, 24 JANUARI 2021, 21:57 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Echte Anderlecht fans dragen de kleuren van de club tijdens de matchen in het stadion of in de zetel thuis. Verschillende webshops bieden merchandise aan, maar waar koop je deze het voordeligst? Wij bieden jou een ultieme koopgids aan met welke producten je waar het voordeligst kan kopen.

Shop RSCA

Eerst en vooral de officiële RSCA fanshop. Vergeleken met onderstaande webshops liggen de prijzen voor truitjes en trainingsbroeken ietsje hoger. Maar je hebt wel een veel uitgebreider aanbod aan merchandise. Zo biedt de RCSA shop ook lifestyle kleding aan zoals truien, T-shirts en accessoires met prijzen die starten vanaf €7,50 voor een zonnebril en €19,95 voor een T-shirt voor kinderen. De webshop biedt ook de mogelijkheid om shirt te personaliseren met naam en rugnummer. Ook andere items die niet te vinden zijn in de andere webshops kan je hier kopen. Zoals sjaals, woonaccessoires, kantoorartikelen en souvenirs. Voor aankopen onder €50 wordt een extra €7,50 aangerekend voor de levering. Nog een leuk extraatje is de gratis poster die je ontvangt bij elke aankoop.

Joma-Sport

Voor een uitgebreid assortiment merchandise kan je ook terecht bij de Joma-Sport webshop. Alle mogelijke artikelen kan je op deze website vinden. Kledingstukken als shirts, trainingsbroeken, jassen en sokken worden aangeboden voor zowel kinderen als volwassenen. Verder kan je er ook ballen, rugzakken, mondmaskers en andere accessoires kopen. Daarnaast bespaar je momenteel ook nog 25% op het hele aanbod. Voetbalshirts en voetbalshorts kan je hier het goedkoopst kopen voor €60 en €22,50. Voor €10 extra kan je ook je shirt bedrukken met naam en rugnummer. Ook ballen koop je voordelig aan voor slechts €7,50. Levering bij Joma-Sport is gratis vanaf €100 anders betaal je een extra bijdrage van €5,95. De webshop is zeker een kijkje waard als je op zoek bent naar een voordelig en uitgebreid assortiment.

Voetbalshop.be

Op Voetbalshop.be worden verschillende producten van RSC Anderlecht aangeboden. Je vindt er thuis- en uitshirts en bijpassende trainingsbroeken. De webshop biedt enkel de laatste collectie van 2020-2021 aan. Deze collectie staat momenteel in korting tot wel 44%. Dit leidt tot de voordeligste prijs voor de lange trainingsbroek die neerkomt op een prijs van €24,99. Verzending van producten is gratis vanaf €49 anders wordt er €3,95 extra aangerekend. Voor andere kortingen van de voetbalshop kan je een kijkje nemen op Solden.be. Hier worden alle kortingen voor de Voetbalshop op één plaats verzameld.

Fulltime Sport

Fulltime Sport biedt een geselecteerd aantal producten aan. Ook op deze webshop vind je enkel producten van het laatste seizoen. Niet enkel shirts en trainingsbroeken maar ook hoodies, poloshirts en kinderkleding van de club. Vergeleken met andere webshops kan je het poloshirt hier het goedkoopst aanschaffen voor €45. Bij Fulltime Sport geniet je van gratis verzending vanaf €50.

Teamswear

Bij Teamswear kan je momenteel enkel Anderlecht voetbalsokken van het 2019-2020 seizoen aanschaffen. Deze sokken kan je wel zeer voordelig kopen aangezien ze nu 50% minder kosten, dit komt neer op een prijs van €7,50 voor een paar. Dit is de laagste prijs die momenteel online wordt aangeboden. Aangezien de prijs voor dit item lager is dan €50, betaal je wel een extra verzendkost van €4,95. Teamswear biedt ook regelmatig andere kortingen aan en dus raden we aan om de website in het oog te houden.

Goalinn

Bij Goalinn worden producten van zowel het nieuwe 2020-2021 seizoen aangeboden als het oude 2019-2020 seizoen. Voor producten uit het oude seizoen geniet je nu van kortingen tot 34%. Als je op zoek bent naar een nieuwe trainingstrui dan kan je deze voordelig kopen bij deze webshop voor slechts €37,99. Houdt wel rekening met verzendkosten die afhangen van het gewicht van het product.Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum