Kompany: "Beste moment zoeken om hen te brengen"

MAANDAG, 25 JANUARI 2021, 12:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Jacob Bruun Larsen zal morgen zijn debuut nog niet maken voor Anderlecht. Dat vertelde coach Vincent Kompany op zijn persconferentie vanmiddag. Ook op Majeed Ashimeru blijft het wachten. Adrien Trebel en Albert Sambi Lokonga lijken wel klaar.

"Bruun Larsen is fysiek in orde, maar hij mist wedstrijdritme. De snelle opeenvolging van wedstrijden vertraagt zijn integratie, maar zelfs dan zal hij er snel staan. Jacob is een getalenteerde speler die bij Dortmund tactisch een goede opleiding kreeg. Hij zal ons zeker helpen", aldus Kompany.

Ashimeru is al wat langer bij Anderlecht, maar ook hij zal er morgen nog steeds niet bij zijn. "Voor Majeed is nog wat geduld nodig", zegt Kompany over de Red Bull-huurling.

Trebel en Sambi Lokonga zijn fysiek wel klaar. "Adrien is hersteld en traint normaal mee met de groep. Nu moeten we nadenken wanneer het beste moment is om hem te brengen, want hij was lange tijd out. Maar we hebben er zeker een speler bij nu. Wat betreft Sambi Lokonga is het een betje het zelfde verhaal: zijn progressie is goed, maar we moeten zien wat het beste moment is om hem te laten terugkeren."

Bron: Le Soiranderlecht-online forum