Vranjes bevestigt uitleenbeurt aan Charleroi

MAANDAG, 25 JANUARI 2021, 13:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Ognjen Vranjes is op weg naar Charleroi. Le Soir schrijft vanmiddag dat de verdediger momenteel op Mambourg is om zijn overgang af te ronden. Bij het Kroatische Provjereno bevestigt Vranjes de huurdeal: "Ik ben tevreden met deze oplossing", zo zegt hij.

Charleroi zal Vranjes huren tot het einde van het seizoen zonder aankoopoptie. "Ik ga naar een club die grote ambities heeft in de competitie en Europees voetbal wil halen", zegt Vranjes. "Ik ben klaar en denk dat ik me snel zal aanpassen aan mijn nieuwe omgeving. Ik weet dat coach Karim Belhocine iemand zoekt die een teamspeler is, strijdt voor elke morzel grond en nooit opgeeft. Ik zal geen moeite hebben me hieraan aan te passen."

"Het is nu aan mij om me te tonen aan de technische staf en hun vertrouwen te belonen tijdens de wedstrijden. Ik ben ervan overtuigd dat aan het einde van het seizoen we allemaal tevreden zullen zijn."

Vanmorgen schreef Het Nieuwsblad nog dat Charleroi vriendelijk had bedankt voor de aangeboden Vranjes. De Carolo's gaven de voorkeur aan een Belg, aldus de krant.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum