Officieel: Bundu keert terug naar Denemarken

DINSDAG, 26 JANUARI 2021, 14:23 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht en Fc Kopenhagen zijn tot een overkomst gekomen wat betreft de huurdeal van Mustapha Bundu. Dat maakten beide ploegen via sociale media bekend.

Mustapha Bundu (23), afgelopen zomer voor 2,8 miljoen euro overgekomen van GF Aarhus, verlaat Anderlecht voor zes maanden. De Sierra Leoner wordt voor een half jaar verhuurd aan Fc Kopenhagen. Na zijn grote fout in het slot tegen Charleroi (1-0 verlies) maakte de aanvaller geen minuten meer met de eerste ploeg van Anderlecht. Bundu keert nu terug naar Denemarken en hoopt er zijn oude vorm terug te vinden. Eens de huurovereenkomst afgelopen is, kan Kopenhagen Bundu definitief overnemen van Anderlecht.
In Denemarken komt Bundu terecht bij Jess Thorup, die met zijn goede relaties in België de deal tot een goed einde heeft kunnen brengen.

"Het is geen geheim dat het bij Anderlecht niet is verlopen zoals ik het had gehoopt, maar ik wil nu mijn volledige energie en focus in Kopenhagen steken. Ik kijk uit naar mijn debuut", zei Mustapha Bundu na zijn overstap.Bron: Fc Copenhagen
RSC Anderlechtanderlecht-online forum