"Focus op de volgende wedstrijd"

MAANDAG, 1 FEBRUARI 2021, 07:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht kon bij winst een goede zaak doen in het klassement maar liet wederom die kans liggen. Hannes Delcroix wil niet blijven stilstaan bij de gemiste kans en de focus al leggen op de volgende wedstrijd: het bekerduel tegen FC Luik. 

"Vooral in de eerste helft hadden we weinig kansen in de tweede helft hebben we Gent wat meer onder druk kunnen zetten", begint Delcroix zijn ananlyse van de wedstrijd, "Het was misschien geen aangename wedstrijd om naar te kijken, maar sommige wedstrijden zijn nu eenmaal zo en er zullen waarschijnlijk nog komen. Maar hopelijk niet".

"We moeten nu gewoon verder gaan en de volgende wedstrijd hopen op meer spektakel. Elke dag werken we hard op training om een goede wedstrijd neer te zetten en te scoren, spijtig dat het dan niet lukt. We konden een goede zaak doen in het klassement, alleen hebben we dat laten liggen. Focus nu op de volgende wedstrijd."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.