Transferdeadline-day

MAANDAG, 1 FEBRUARI 2021, 08:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Vandaag is het laatste dag van de wintermercato. Inkomend moet er waarschijnlijk niets meer verwacht worden bij RSC Anderlecht. Uitgaand liggen er wel nog enkele dossiers op tafel. Michel Vlap wordt vandaag waarschijnlijk officieel voorgesteld bij Arminia Bielefeld. 

Michel Vlap zit dus in de laatste rechte lijn om de rest van het seizoen in de Bundesliga af te werken. Gisteren trok hij al naar Duitsland om zijn medische testen af te leggen. Wellicht wordt hij vandaag dan ook officieel voorgesteld. Er is geen aankoopoptie voorzien in de huurdeal. 

Zakaria Bakkali genoot verregaande interesse van Sparta Rotterdam alleen is de Nederlandse club niet kapitaalkrachtig genoeg om hem te huren. Anderlecht zou wel willen praten om hem gratis te stallen bij de Nederlandse eersteklasser. Bakkali zit bij paars-wit in de B-kern en komt er ook niet aan spelen toe, dat zou bij Rotterdam wel het geval zijn.

Landry Dimata van zijn kant wil vertrekken en speurde de verschillende competities af maar tot nader order is daar niet echt vooruitgang. Al luidt het dat enkele buitenlandse clubs misschien vandaag nog een inspanning willen leveren.  Kompany wil de spits ook liever houden. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.