Silvio Proto hangt handschoenen aan de haak

VRIJDAG, 5 FEBRUARI 2021, 12:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Even was er nog sprake dat Silvio Proto zou terugkeren naar RSC Anderlecht nadat hij zijn contract met Lazio in onderling overleg verbrak. Maar de doelman stopt er volledig mee, dat deelde hij net mee op zijn officieel Instagram account.

"7068 dagen na mijn eerste wedstrijd in eerste klasse, veel duiken, veel doelpogingen gepakt en nog veel meer binnengelaten, is het tijd  voor mezelf en mijn eerste grijze haren, om mijn handschoenen aan de kant te leggen.
Het is met fierheid en opluchting dat ik aan dit nieuw hoofdstuk in mijn leven begin, een hoofdstuk dat ik ga wijden aan mijn hobby's, mijn projecten en mijn gezin dat mij altijd is blijven steunen gedurende mijn gehele zware carrière.
Bedankt aan mijn vrouw om mijn vele onderwerpen van bijgeloof te verdragen, mijn kinderen waarvoor ik, in hun ogen, de beste speler ter wereld ben en de supporters, zowel die die voor als tegen mij waren. Zij hebben mij altijd vooruit geduwd om voorbij mezelf te gaan. Maar ook aan alle bestuursleden, directeurs, voorzitters, ploeggenoten, zonder hen zou er geen carrière zijn zoals ze nu is. 
19 jaar later neem ik nu afscheid van het voetbal, ik neem afscheid van een wereld die mij gemaakt heeft tot wat ik ben, maar die veel te hard was voor mijn tere ziel.
Het is dus zonder enige spijt dat mijn golfclubs mijn handschoenen vervangen. 
Ik verlaat mijn kooi voor eeuwig.
Silvio Proto"


 Bron: https://www.instagram.com/silvio.proto.officiel/?hl=nlanderlecht-online forum