Kompany: "Had gehoopt op Club Brugge of Standard"

VRIJDAG, 12 FEBRUARI 2021, 09:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vincent Kompany blijft altijd zijn coole zelve, ook na een 0-5 overwinining op Union. In de volgende ronde treft RSC Anderlecht Cercle Brugge, de tegenstander van zondag. Kompany had gehoopt op Club Brugge of Standard, want dat wordt sowieso een tegenstander als ze blijven bekeren. 

"Vergis u niet, Union is een stevige tegenstander, die kunnen zo meedraaien in 1A", zegt Kompany, "De eerste helft verliep moeizaam, maar na onze openingsgoal was is al een beetje geruster. Maar we moesten alert blijven, na de rust waren we beter."

"Het ligt niet in mijn aard om nu euforisch te zijn, de jongens verdienden het wel eens om vijf keer te scoren. Maar dat betekent nu niet dat we de lijn gaan losser maken, ik blijf het maximum eisen op training. We zijn er nog niet, er komen nog veel wedstrijden.

Cercle Brugge

Zondag gaat RSC Anderlecht op bezoek bij Cercle Brugge, ook de tegenstander in de volgende bekerronde, maar dan speelt paars-wit in het Lotto Park. "Het is sowieso geen gemakkelijke wedstrijd, als je die niet wint heb je niets aan de 0-5 tegen Union. We zullen keihard moeten werken en met meer energie op het veld moeten komen. Ik had zelfs gehoopt op Club Brugge of Standard als tegenstander want dan is mijn ploeg altijd scherp."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.