DINSDAG, 16 FEBRUARI 2021, 12:18 - Garrincha

WEDSTRIJDEN OH Leuven heeft op zijn website een videoverslag gepubliceerd van de oefenwedstrijd die het gisteren speelde tegen Anderlecht. Paars-wit won met 1-5. Alle doelpunten en andere hoogtepunten kan je bekijken in de vijf minuten durende video.

Anderlecht liep voor de rust erg eenvoudig uit tot 0-5 na doelpunten van Dauda (3), Mukairu en Sardella. Na de pauze liet het enkele jongeren invallen en ook met hen hield het goed stand. Pas helemaal op het einde kopte Eppiah de eerredder in doel na een hoekschop.

Anderlecht begon aan de partij met: Verbruggen, Sardella, Lissens, Cobbaut, Mykhaylichenko, Kana, Arnstad, Ashimeru, Mukairu, Dauda, Bruun Larsen
Vielen in: o.a. Engwanda, Leoni, De Wilde, Stroeykens

OH Leuven begon aan de partij met: Ravet, Ouedraogo, Bese, Benkovic, Tshimanga, King, Asante, Vekemans, Schrijvers, Eppiah, Allemeersch
Vielen in: o.a. Myny

Bekijk hier de samenvatting van OHL - Anderlecht.