Selectie: Cobbaut en Verschaeren vieren rentree

DINSDAG, 2 MAART 2021, 22:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Na maanden afwezigheid maken Elias Cobbaut en Yari Verschaeren opnieuw hun opwachting in de wedstrijdkern. Vincent Kompany selecteerde het duo voor de bekerwedstrijd van morgen tegen Cercle Brugge. Ook Bogdan Mykhaylichenko is van de partij. Hannes Delcroix is out.

Cobbaut liep in augustus een zware enkelblessure op tegen KV Oostende. De voorbije weken maakte hij al minuten in oefenduels, nu is hij voor het eerst er echt weer bij. Verschaeren was out sinds half december. Ook hij blesseerde zich aan de enkel.

Delcroix zit niet in de selectie. Hij blesseerde zich zondag tegen Standard en Anderlecht wil geen risico's nemen. Ook Kemar Lawrence ontbreekt, net als in de vorige bekermatchen. Hierdoor komt Mykhaylichenko in de kern. Ook Majeed Ashimeru ontbreekt opnieuw.

De kern telt deze keer 21 spelers, normaal zijn het er maar twintig.

Selectie: Wellenreuther, Verbruggen, Hahn, Murillo, Sardella, Miazga, Lissens, Cobbaut, Mykhaylichenko, Cullen, Sambi Lokonga, Trebel, Ait El Hadj, Verschaeren, Stroeykens, Amuzu, Bruun Larsen, Mukairu, Nmecha, Diaby, Dauda

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum