Ashimeru ging van het veld recht zijn bed in

WOENSDAG, 3 MAART 2021, 11:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Velen vragen zich af wat er aan de hand is met Majeed Ashimeru. Wekenlang zat hij niet in de selectie. Tegen Kortrijk begon hij plots in de basis, maar daarna zat hij weeral niet in de selectie. Uitlopers van een coronabesmetting zorgen blijkbaar voor grote vermoeidheid.

Sinds begin januari is Ashimeru in Anderlecht. Pas een maand later haalde hij voor het eerst de wedstrijdkern. In de bekermatch tegen FC Luik mocht hij invallen na een dik uur spelen. Hij speelde goed en scoorde meteen. Toch zat hij de volgende drie wedstrijden niet meer in de kern. Tot anderhalve week geleden: toen liet Vincent Kompany hem plots starten tegen KV Kortrijk. Aan de rust werd hij vervangen. De selecties van de matchen nadien, afgelopen weekend tegen Standard en vanavond tegen Cercle Brugge, haalde hij opnieuw niet.

Het is bekend dat Ashimeru tijdens zijn vakantie in Ghana in december Covid-19 opliep. Blijkbaar raakt hij heel moeilijk hersteld van de naweeën ervan. Uit goede bron vernamen we dat Ashimeru na match tegen Kortrijk voor enkele uren in zijn bed gekropen is. 

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum