"In stilte hard gewerkt"

DONDERDAG, 4 MAART 2021, 07:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hannes Delcroix is nog out, dus mocht Elias Cobbaut meteen in de basis starten na bijna zeven maanden afwezigheid door een enkelblessure. De verdediger speelde de wedstrijd uit maar kreeg het op het einde wel moeilijk wat ook normaal is na zo een lange afwezigheid.

"Het is in ieder geval heel leuk om terug te zijn", zegt Cobbaut na afloop, "Naar het einde toe werd het wel zwaar, opkomende krampen en stijve hamstrings, maar dat heb ik ervoor over. Ik ben in stilte hard blijven werken en ben blij dat ik de ploeg kunnen helpen heb vandaag. Maar er is nog werk voor de boeg, we staan pas in de halve finales, dus we zijn er nog niet."

Rode Duivels

Roberto Martinez zat gisteren in de tribunes van het Lotto Park. In 2019 was Cobbaut titularis bij de Rode Duivels, maar aan een selectie bij de Rode Duivels denkt Cobbaut nog niet. "Laat mij nu maar eerst presteren bij Anderlecht, daarna zien we wel. Ik kan wel zeggen dat het van kindsbeen af al een droom is om naar een groot tornooi te gaan met de nationale ploeg."

Bron: HNB (mah)anderlecht-online forum