Overzicht huurlingen: slechts drie speelden 90 minuten

MAANDAG, 8 MAART 2021, 20:21 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Het huurlingen-legioen van Anderlecht kende geen al te best weekend. Sommigen waren geblesseerd, anderen bleven op de bank, vielen kort in of werden vroeg vervangen. Slechts drie spelers werkten een hele wedstrijd af. Knowledge Musona (foto) en Isaac Kiese Thelin wisten beiden te scoren.

Luka Adzic: Speelde met Emmen 1-1 gelijk tegen Sparta. Begon in de basis, maar werd aan de rust vervangen. In het begin van de partij miste Adzic een grote kans op de 1-0.

Zakaria Bakkali:Ontbrak door een blessure bij Beerschot, dat met 1-2 won bij Waasland-Beveren.

Mustapha Bundu:Begon op de bank in de wedstrijd tegen Brondby. Viel in na 60 minuten. Kopenhagen verloor met 2-1 en Bundu kreeg geel in de toegevoegde tijd. Ook afgelopen woensdag tegen Velje, 2-1-wint, kwam Bundu pas rond het uur tussen de lijnen.

Antoine Colassin: Viel na 58 minuten in bij Zulte Waregem. Essevee verloor met 3-0 van Club Brugge..

Sieben Dewaele: Sukkelt al enkele weken met een blessure en was daardoor niet van de partij toen Heerenveen met 3-0 won van ADO Den Haag.

Landry Dimata:Viel in na 72 minuten. Espanyol speelde voor de tweede week op rij gelijk.

Thierry Lutonda:Bleef op de bank bij RKC, dat met 1-2 verloor van Utrecht.

Yevgen Makarenko: Miste door een blessure de wedstrijd tegen Antwerp. Kortrijk verloor met 4-2.

Knowledge Musona:Scoorde twee keer, waarvan één keer vanop de stip, voor Eupen. Droeg zo een steentje bij aan het 3-3-gelijkspel tegen OH Leuven. Musona speelde de hele wedstrijd. Afgelopen woensdag speelde hij 70 minuten in de gewonnen bekerkwartfinale tegen AA Gent (1-0)

Aristote Nkaka: Zat voor het eerst sinds 15 januari nog eens op de bank bij Paderborn en bleef daar ook zitten. Paderborn verloor met 2-3 van Darmstadt.

Bubacarr Sanneh:Kreeg woensdag tegen Nordsjaelland al na 6 minuten een rode kaart. Aarhus verloor die wedstrijd met 0-1. Dit weekend was hij geschorst voor de partij tegen Midtjylland (0-1-winst voor Aarhus).

Kenny Saief: Geen Saief in de kern bij Lecha Gdansk. Zonder de Anderlecht-man speelde Gdansk 2-2 gelijk tegen Podbeskidzie.

Isaac Kiese Thelin:Zonder Thelin verloor Kasimpasa donderdag met 1-2 van Trabzonspor. Vandaag was hij wel weer van de partij en scoorde hij tegen Alanyaspor (1-1). Thelin speelde de hele wedstrijd.

Michel Vlap: Speelde met Bielefeld 0-0-gelijk tegen Union Berlijn. Werd na 65 minuten vervangen.

Ognjen Vranjes: Speelde met Charleroi de hele wedstrijd tegen STVV: 0-0.

Peter Zulj: Begon vanmiddag tegen Erzurumspor in de basis, maar werd aan de rust vervangen. Göztepe won met 3-1. Afgelopen donderdag tegen Alanyaspor (1-1) bleef hij de hele wedstrijd op de bank.