Schollen: "Genk licht favoriet"

ZONDAG, 14 MAART 2021, 08:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Davy Schollen was eerst bij Genk en nadien bij RSC Anderlecht tweede doelman. Even was er sprake van een terugkeer bij paars-wit maar die kozen uiteindelijk voor Frank Boeckx. Op basis van de huidige vorm van beide ploegen is Genk licht favoriet volgens Schollen. 

"Ik heb fantastische jaren beleefd bij beide clubs, ik kijk daar heel positief op terug. Ik kijk alvast uit naar de wedstrijd van vanavond", aldus Schollen.

Als hij dan toch een favoriet moet aanduiden kiest Schollen voor Genk. "Het loopt bij beide ploegen nog niet echt gesmeerd maar Genk is zich aan het herpakken en daardoor zou ik toch durven zeggen dat de Limburgers licht favoriet zijn."

Keeperstrainer van beloften

Even leek het erop dat Schollen zou terugkeren naar Brussel, maar dat ging uiteindleijk niet door. "Er waren inderdaad gesprekken met Jean Kindermans om keeperstrainer te worden van de beloften. Maar uiteindelijk viel de keuze op Frank Boeckx."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.