"Trebel is de oplossing"

VRIJDAG, 19 MAART 2021, 07:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Walter Baseggio hield vorige week nog een pleidooi om Adrien Trebel vaker in de ploeg op te nemen. Nu doen ook drie andere ex-Anderlechtspelers dat. Nordin Jbari, Hugo Broos en Glen De Boeck vinden Trebel een meerwaarde voor de ploeg en voor Albert Sambi Lokonga.

Nordin Jbari
"Volgens mij is Trebel de man die Anderlecht kan helpen in de laatste rechte lijn naar Play-off 1. Al zou ik hem wel lager zetten, naast Sambi Lokonga. Hij is iemand die vaart in het spel kan brengen en brengt aanvallend meer bij dan Cullen. Volgens mij is hij ook een extra troef in de opbouw en bovendien brengt hij ook de grinta die Anderlecht goed kan gebruiken."

Hugo Broos
"Als Trebel honderd procent fit is is hij altijd een meerwaarde voor dit Anderlecht. Hij is agressief, recupereert ballen en kan ook nog eens goed voetballen. Sambi Lokonga zou er ook beter van worden met Trebel naast hem. Hij brengt de ervaring en de aggresie die Anderlecht nu goed kan gebruiken."

Glen De Boeck
"Trebel is iemand die een ploegmaat op weg kan zetten naar de goal. Als je als ploeg zo moeilijk aan kansen komt is Trebel de oplossing. Bovendien is hij ook de enige die een goede vrije trap kan nemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.