Overzicht huurlingen: Dimata en Musona trefzeker (video)

WOENSDAG, 24 MAART 2021, 10:07 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Met Landry Dimata (foto) en Knowledge Musone vonden het voorbije weekend twee door Anderlecht verhuurde spelers de weg naar doel. Verder noteren we het eerste optreden van Aristote Nkaka in ruim twee maanden en de positieve coronabesmetting van Ognjen Vranjes. Het overzicht.

Luka Adzic: Speelde 58 minuten met Emmen, dat 1-1 gelijk speelde tegen Feyenoord.

Zakaria Bakkali:Bakkali traint alweer, maar zat nog niet in de selectie na zijn blessure.

Mustapha Bundu:Viel na 87 minuten in bij Kopenhagen, dat met 2-1 verloor bij Randers.

Antoine Colassin: Mocht met Zulte Waregem niet spelen tegen moederclub Anderlecht.

Sieben Dewaele: Zat niet in de kern bij Heerenveen, dat 0-0 gelijk speelde tegen Twente.

Landry Dimata:Fleurde zijn tweede basisplaats op met zijn tweede doelpunt. In de 70e minuut legde hij tegen Logrones de 4-0-eindstand vast. Eén minuut later werd hij vervangen.

Thierry Lutonda:Viel na 85 minuten in bij RKC, dat met 3-1 won van Groningen.

Yevgen Makarenko:Weer fit en speelde 72 minuten met Kortrijk, dat met 2-0 verloor van Eupen.

Knowledge Musona:Scoorde voor Eupen het tweede doelpunt tegen Kortrijk na tachting minuten. Kort ervoor had hij geel gekregen. In de toegevoegde tijd werd hij vervangen.

Aristote Nkaka: Viel in de 92e minuut in bij Paderborn, zijn eerste optreden sinds 10 januari. Paderborn speelde 2-2 gelijk tegen Karlsruher.

Bubacarr Sanneh:Nam na een schorsing zijn plaats centraal achterin bij Aarhus weer in. Speelde de hele wedstrijd tegen Brondby en kreeg een gele kaart. De partij eindigde op 1-1.

Kenny Saief: Viel na 62 minuten in bij Gdansk, dat met 1-0 verloor bij Pogon Szczecin. Kreeg nog geel.

Isaac Kiese Thelin:Werd na 71 minuten vervangen bij Kasimpasa, dat met 2-1 verloor bij Gençlerbirliği.

Michel Vlap: Speelde 63 minuten met Bielefeld, dat met 0-1 verloor van Red Bull Leipzig.

Ognjen Vranjes: Is één van de Charleroi-spelers die besmet is met het coronavirus. De partij van afgelopen weekend werd uitgesteld.

Peter Zulj: Begon bij Göztepe in de basis thuis tegen Sivasspor, maar werd aan de rust vervangen. Het stond toen 0-4 voor de bezoekers. De partij eindigde op 3-5.

Bekijk het doelpunt van Dimata vanaf minuut 0:46.

Bekijk het doelpunt van Musona vanaf minuut 1:36.