Kompany: "Wij zijn niet de favoriet"

VRIJDAG, 2 APRIL 2021, 13:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS 9 op 9 en voor RSC Anderlecht is Play-off 1 binnen. Al is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan want het programma voor paars-wit is niet simpel. Te beginnen nu maandag op de Bosuil en Vincent Kompany is meteen eerlijk: "Wij zijn niet de favoriet".

Kompany staat er meteen tegenover Franky Vercauteren al benadrukt hij dat er geen haatgevoelens zijn tussen de twee. "Het zal in ieder geval boeiend zijn want we kunnen van elkaar al ongeveer weten wat we in de kleedkamer gaan zeggen. Maar het zal een vriendschappelijk weerzien worden. Het was altijd de bedoeling dat ik zou overnemen als T1, alleen is dat wat vroeger gebeurd dan verwacht. Die beslissing had gevolgen voor zowel Franky als mij, vergeet niet dat ik het EK heb laten vallen om T1 te worden."

Het resterende programma dan maar, met Antwerp, Club Brugge en STVV is dat eerlijk gezegd een harde dobber voor Anderlecht. 9 op 9 is alvast geen evidentie. "Ik kan alvast zeggen dat wij niet de favoriet zijn. Maar wat wel is is dat ik leef voor dit soort wedstrijden. Ik wil in ieder geval niet beginnen rekenen, maandagavond zullen we al meer weten. Tactisch wordt het een intressante match voor mij als coach."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.