"Moeten erin geloven om tegen Club hetzelfde te presteren"

DINSDAG, 6 APRIL 2021, 08:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lukas Nmecha zag zijn 0-1 gepakt door De Wolf en miste vervolgens een penalty. Maar de Duitser liet het in ieder geval niet in zijn hoofd kruipen. Als het zelf niet lukt dan bedien ik wel een ander, moet hij gedacht hebben en nog geen minuut later levert hij de assist voor de 0-1.

"Ik heb snel gereageerd na die penaltymisser", zegt Nmecha na de wedstrijd, "Maar zelf scoren vind ik nog altijd leuker hoor."

De overwinning doet meer dan deugd maar het is nu niet het moment om daar lang blijven van te genieten want volgend weekend wacht Club Brugge. En er waren toch weer wat onbenutte kansen tegen Antwerp.

"Er is inderdaad nog werk, de score kon hier nog meer uitgelopen hebben, daar moeten we nog aan werken. Want we zijn er nog niet, volgend weekend wacht ons een lastige wedstrijd tegen Club Brugge. We moeten er blijven in geloven dat we zondag hetzelfde kunnen presteren", aldus Nmecha.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.