Ashimeru: "Ik ben hier heel gelukkig"

VRIJDAG, 9 APRIL 2021, 08:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Majeed Ashimeru voelt zich goed bij RSC Anderlecht. Een verlengd verblijf ziet hij zeker zitten maar eerst wil hij vooral helpen om de club in Play-off 1 te houden. Wat de toekomst brengt bekijkt hij nadien wel. 

Paars-wit bedong een aankoopoptie van 2,5 miljoen euro op Ashimeru. Er gaan meer om meer stemmen op om die ook te lichten, vooral in geval dat Albert Sambi Lokonga andere oorden zou opzoeken tijdens de zomermercato.

De start van Ashimeru in Brussel was moeizaam en dat was vooral door Covid-19, hij kwam positief terug uit Ghana en stond enkele weken aan de kant. "Ik was zo moe en had erge hoofdpijnen. Ik smaakte niets meer van mijn eten, maar mijn eetlust was ook eigenlijk nihil. Het heeft lang geduurd eer ik van alle symptomen verlost was."

Tegen Antwerp leek het alsof Ashimeru geblesseerd aan de kant moest, nu blijkt dat hij vooral last had van krampen. Helemaal fit is hij nog niet na zijn coronabesmetting maar het gaat wel elke week beter. De focus ligt nu volledig op zondag en Play-off 1 natuurlijk. "Ik weet hoe belangrijk Play-off 1 is voor de club. Daar ligt mijn prioriteit nu, we zien dan wel nadien hoe de zaken lopen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.