Anderlecht wil Nmecha ook volgend seizoen

DONDERDAG, 15 APRIL 2021, 07:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Lukas Nmecha voelt zich goed in Brussel. Ook RSC Anderlecht ziet wel iets in een verlengd verblijf en is de onderhandelingen met Manchester Ctiy opgestart. Al zullen het geen gemakkelijke onderhandelingen worden. De eerste horde is: Europees voetbal halen. 

Want met een Europees ticket heeft paars-wit toch al een extra troef in handen waarmee het City eventueel kan overtuigen om Nmecha nog een jaar in Brussel te stallen. Maar dan moet de spits ook eerst zijn contract bij City verlengen, dat loopt momenteel nog tot eind volgend seizoen.

Bovendien zijn er ook kapers op de kust uit Duitsland en Spanje en misschien kiest zijn moederclub toch wel eieren voor haar geld en maakt het Nmecha ten gelde. Stemmen ze toch in met nog een huurdeal zal Anderlecht ook wat dieper in de buidel moeten tasten, want de huidige huurvoorwaarden zijn echt wel heel voordelig. 

Anderlecht ging inderdaad al eens luisteren bij de entourage van Dieumerci Mbokani voor volgend seizoen maar hun prioriteit ligt toch bij Nmecha. Peter Verbeke heeft dus al links en rechts zijn oor te luisteren gelegd hoe ze de Duitste spits eventueel nog een seizoen kunnen huren. Maar eerst dus Play-off 1 afdwingen.



anderlecht-online forum