"Wellenreuther moet er zondag staan"

VRIJDAG, 16 APRIL 2021, 07:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Timon Wellenreuther laat bijna elke wedstrijd de supporters wel eens bibberen met verkeerde keuzes. Tegen STVV kan de doelman zich geen misstappen veroorloven volgens ex-keeper Filip De Wilde. Het is tijd om belangrijk te zijn. 

RSC Anderlecht heeft aan één punt genoeg om het reguliere seizoen te beëindigen in Play-off 1. Timon Wellenreuther mag zich dus geen foutjes veroorloven en moet secuur en doordacht zijn doel verdedigen. En dat lukt niet altijd, zijn laatste clean sheet is weeral twee maand geleden, van 14 februari meer bepaald. 

"Het is voor Wellenreuther tijd om belangrijk te zijn. Het is nu aan hem om rust uit te stralen en de stabiele factor achteraan zijn. Het is al vaak veel minder. Hij durft vaak beslissingen nemen die nefast zijn voor het team. Daar is zondag geen ruimte voor. Hij moet er staan", zegt De Wilde.

"Of Wellenreuther volwaardig Anderlecht-materiaal is ? Sorry, maar ik kan daar nu geen "ja" op antwoorden", voegt De Wilde er nog aan toe. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.