"Play-off 1 is vooral belangrijk voor Anderlecht"

ZONDAG, 18 APRIL 2021, 20:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Je zal Vincent Kompany niet betrappen op euforie, ook niet nadat Play-off 1 veilig is gesteld. De coach wil nu vooral toewerken naar de zes laatste wedstrijden waar het het zal moeten opnemen tegen drie ervaren ploegen.

"Natuurlijk was er wat stress in de groep, maar ik heb aangegeven dat ze rustig moeten blijven. Euforie is er niet ondanks het feit dat we al veel hebben moeten incasseren. Ik blijf bij mijn uitspraak 'Don't believe the hype, don't believe the drama'. Nu zijn we volgens sommigen top en misschien zijn we helemaal niet zo goed als ze zeggen", aldus Kompany tegenover Eleven Sports.

Voor Kompany is vooral de ervaring die Play-off 1 meebrengt belangrijk voor zijn ploeg. "En het is vooral belangrijk voor Anderlecht. Onze tegenstanders zijn nu allemaal ervaren ploegen terwijl wij het van het collectief moeten hebben. Maar als Anderlecht zijnde gaan we elke match voor de overwinning."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.