Verbeke: "Moeten nu voluit gaan"

MAANDAG, 19 APRIL 2021, 07:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sportief manager Peter Verbeke heeft op zijn kantoor een kader hangen met daarin een krantenartikel met als titel 'Play-off 1 is nu al weg'. Hij deelde het gisteren op zijn Instagram-account, een statement na de 12 op 12. En nu voluit voor de tweede plek. 

Verbeke stond gisteren na de wedstrijd Eleven Sports te woord. Hij gaf toe dat de zenuwen binnen het bestuur gespannen stonden voor de wedstrijd. "Niet iedereen is zo cool als onze coach. Er was dus inderdaad stress. Europees voetbal is heel belangrijk voor volgend seizoen. Het is een troef om spelers te overtuigen om bij ons te blijven. Ook financieel is van groot belang."

Verbeke gaf ook toe dat Anderlecht Nmecha graag nog een seizoen wil huren, maar gemakkelijk wordt dat niet. "We willen Nmecha inderdaad nog een seizoen houden maar gemakkelijk zal het niet worden. Het is dus belangrijk om nu voluit om voor die tweede plaats te gaan en zo Europees voetbal af te dwingen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.