Vandenbempt: "Tweede plaats is nu de ambitie"

MAANDAG, 19 APRIL 2021, 11:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sportjournalist Peter Vandenbempt bepreekt bij Radio 1 de prestatie van RSC Anderlecht. De club heeft met de laatste 12 op 12 veel analisten het nagekeken gegeven en de derde plaats is de kers op de taart. 

"Ze zijn bij Anderlecht vooral tevreden dat ze kunnen bewijzen hebben dat er wel kwaliteit zit in deze ploeg. Ik heb veel gewaardeerde analisten toch horen zeggen dat Play-off 1 een droom was. Maar Anderlecht heeft het zelf, met de rug tegen de muur, afgedwongen", begint Vandenbempt zijn analyse.

"Maar als je nu terugkijkt vanwaar Anderlecht komt is Play-off 1 al een hele sterke prestatie. Vincent Kompany wou alvast geen viering of champagne, er is geen plaats voor euforie want alles is nog niet gespeeld. De ambitie moet nu de tweede plaats zijn, dat past bij de mentaliteit van de club. Het wordt in ieder geval nog een mooie strijd voor die tweede plaats."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.