Vandenhaute: "Willen Nmecha graag houden"

DINSDAG, 20 APRIL 2021, 07:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wouter Vandenhaute was gisteren te gast bij Extra Time en hun Waalse tegenhanger La Tribune. Daar gaf hij ondermeer toe dat het de bedoeling is om Lukas Nmecha nog een seizoen langer te huren. Maar ook een contractverlenging van Yari Verschaeren staat nog op de agenda.

Vandenhaute gaf toe dat goede Champions Play-off al kunnen helpen om alle betrokkenen te overtuigen. "Het is ons doel om Nmecha ook volgend seizoen nog te huren. Binnen de club kunnen we daar de middelen voor vinden, maar het sportieve zal ook een rol spelen. Bovendien is Lukas gelukkig in Brussel, hij voelt zich thuis bij  ons. Het is ook hier dat hij zichzelf voor de eerste keer op de kaart heeft kunnen zetten."

Yari Verschaeren

Zo is het ook de bedoeling dat Yari Verschaeren zijn contract zal verlengen. Maar daar zal ook het sportieve een rol spelen. "We willen onze jongeren houden. Als we goede play-offs spelen is dat een troef om spelers te overtuigen. Maar het zal moeilijk zijn om iedereen te houden. Albert Sambi Lokonga bijvoorbeeld. Ik kan niet garanderen dat die volgend seizoen nog bij ons zal zijn."

Bron: sporza.beanderlecht-online forum