Overzicht huurlingen: Bundu scoort, Nkaka blijft spelen

DONDERDAG, 22 APRIL 2021, 22:32 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Voor verschillende verhuurde spelers stond er deze midweek een wedstrijd op de agenda. In Duitsland, Denemarken en Turkije kwamen er spelers in actie. Mustapha Bundu scoorde vanavond zijn eerste doelpunt voor FC Kopenhagen, maar ging wel zwaar de boot in.

Mustapha Bundu:Startte tegen Mydtjylland voor de tiende keer in dertien competitiewedstrijden op de bank. Bij een 3-0-achterstand mocht hij na een uur invallen. Tien minuten later scoorde hij de 3-1, maar finaal werd het nog 4-1.

Aristote Nkaka: Stond voor de derde keer op rij in de basis bij Paderborn en speelde opnieuw negentig minuten. De wedstrijd tegen Osnabrück eindigde op 2-2.

Bubacarr Sanneh:Begon als bankzitter bij Aarhus in de partij tegen Randers. Sanneh viel in na een uur spelen en Aarhus won met 2-0.

Kenny Saief: Ontbrak bij Lecha Gdansk dat met 3-0 verloor van Lech Poznan.

Isaac Kiese Thelin: Werd bij Kasimpasa na een uur vervangen in de partij tegen Basaksehir. De bezoekers boekten een belangrijke 0-1-zege dankzij een doelpunt van Nacer Chadli.

Michel Vlap: Kwam bij Bielefeld voor de derde keer op rij niet van de bank. Bielefeld versloeg Schalke met 1-0 en staat nu boven de degradatiestreep.

Peter Zulj: Viel bij Göztepe na 57 minuten in op bezoek bij Fatih Karagümrük. De partij eindigde op 1-1.