Anderlecht vlot langs Oostende in oefenduel

ZATERDAG, 24 APRIL 2021, 20:40 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft vanmiddag in een vriendschappelijke wedstrijd met 0-3 gewonnen van KV Oostende. Jacob Bruun Larsen scoorde twee keer in het openingskwartier. Abdoulaye Diaby legde kort voor het uur de eindstand vast.

Vincent Kompany gaf zijn centraal duo Miazga-Cobbaut rust en liet jongeren Zeno Debast en Lucas Lissens opdraven. Vooral die eeste, nog maar 17 jaar oud, liet volgens Het Laatste Nieuws een sterke indruk.

Anderlecht kwam al snel op een 0-2-voorsprong. Het domineerde de eerste helft, maar liet na de score verder uit te diepen. De laatste pass ontbrak. Na de pauze deed invaller Diaby er wel nog een goaltje bij.