Antwerp verbiedt Refaelov nog te spelen

DONDERDAG, 29 APRIL 2021, 21:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Lior Refaelov heeft zijn laatste wedstrijd voor Antwerp gespeeld. Als gevolg van zijn transfer naar Anderlecht volgend seizoen wil Antwerp niet dat hij tijdens de Champions' Play-offs nog in actie komt. "Lior heeft, al is de motivatie aanwezig, deze beslissing geaccepteerd", zo klinkt het.

"Vandaag heeft een gesprek plaatsgevonden tussen onze directie en Lior Refaelov. In dit constructief gesprek werd duidelijk dat in de huidige situatie geen juiste beslissing meer genomen kan worden. Er is wel nood aan duidelijkheid om opnieuw te kunnen focussen op voetbal", zo begint de mededeling op de clubwebsite van Antwerp.

"De club heeft dan ook aan Lior meegedeeld dat hij de komende zes wedstrijden niet meer in actie zal komen voor Antwerp. Lior heeft, al is de motivatie aanwezig, deze beslissing geaccepteerd en wenst het team, zowel op training als naast het veld, te blijven ondersteunen."

Vanmiddag zat Refaelov nog wel bij de wedstrijdselectie die Antwerp bekendmaakte voor de wedstrijd van morgen tegen Genk.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.