"Waanden ons te goed"

WOENSDAG, 12 MEI 2021, 10:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vincent Kompany gaf het ook al aan tijdens zijn persconferentie en ook Albert Sambi Lokonga klopt op diezelfde nagel: de grinta op training is weg. Volgens de kapitein is dat ook de reden voor het puntenverlies in de Champions Play-offs. 

RSC Anderlecht wil nog altijd tweede worden dus is het tijd voor harde actie. "We hebben hard moeten werken om in de Champions Play-offs te zitten en eens dat een feit was leek het harde werk precies vergeten. We dachten opeens van onszelf dat we té goed waren. De basiszaken werden vergeten tegen Antwerp en dat hebben we cash betaald."

Voor de kapitein is het dus hoog tijd voor actie en iedereen wakker te schudden. "Opnieuw trainen alsof we een wedstrijd spelen. Dat doen we al twee weken niet meer. We namen de zaken te gemakkelijk en vanzelfsprekend op. En dat mag niet, als Anderlecht-speler moet je altijd zo hoog mogelijk mikken. De titel, daar wil ik niet over spreken, we moeten nu gewoon elke wedstrijd winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.