"Iedereen weet dat Yari hier thuis is, nu zijn entourage nog"

VRIJDAG, 14 MEI 2021, 08:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De contractverlenging van Yari Verschaeren, het blijft de gemoederen beroeren. Tot op heden zijn er nog geen handtekeningen gezet en dat duurt nu ook volgens Vincent Kompany te lang. Nochtans is iedereen erover eens dat een overgang nog te vroeg is, behalve zijn makelaars blijkbaar. 

Verschaeren zelf liet al verschillende keren vallen dat die verlenging wel in orde zal komen. Ook zijn ouders zijn het idee genegen dat hun zoon nog wat rijpt in Brussel. Maar blijkbaar ligt het probleem bij Wasserman, het makelaarsbureau dat hem vertegenwoordigt.

Kompany merkte al fijntjes op dat die onderhandelingen nu toch al heel lang aanslepen. "Yari is hier thuis en hij zit op de juiste plek. Voor een jonge speler is dat belangrijk. Ik weet het, hij weet het, hopelijk weet zijn entourage dat ook."

Voor RSC Anderlecht is het in ieder geval belangrijk dat die handtekening er komt want in 2022 loopt het contract van Verschaeren af.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.