Dames vernederen Standard

WOENSDAG, 19 MEI 2021, 00:31 - TCV

DAMES De Damesploeg van Anderlecht heeft met vooroorlogse cijfers gewonnen op Standard. Het werd maar liefst 2-7 in Standard nadat de kersverse kampioen zelfs op een 2-0 achterstand was gekomen. Daarna ontbonden de dames hun duivels en slikte Standard zeven doelpunten.

Toen Wullaert het eerste doelpunt voor Anderlecht scoorde, waren er 33 minuten gepasseerd en had de landskampioen al twee goals geïncasseerd. Maar Standard, dat vorige wedstrijd ook al zwaar verloor, stond bij het rustsignaal al 2-3 achter. Wullaert scoorde haar tweede en daarvoor had Van Gorp Anderlecht op gelijke hoogte gebracht. Na de rust deden Van Gorp en Wullaert elk er nog een doelpunt bij. Ook Maximus en Vanhamel vonden het net.

Er zijn nog twee speeldagen af te werken in de Scooore Super League. Anderlecht heeft nu tien punten voor op OHL. Tessa Wullaert scoorde maar liefst al 38 doelpunten in de competite.