Cullen voelt zich thuis in Brussel

WOENSDAG, 19 MEI 2021, 08:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Als er één speler is waar de supporters achter staan dan is het Josh Cullen. De Ier is elke wedstrijd waarin hij speelt op het appèl en roert zich nooit. Vincent Kompany omschreef eerder al als een speler met een groot strijdershart. 

Het waren geen gemakkelijke maanden in Brussel voor Cullen en zijn vrouw. Niet door het voetbal wel door de coronacrisis. Maanden opgesloten in een stad die je niet kent. Ondertussen deden ze wel al een terrasje en hebben daar met volle teugen van genoten. En wat Cullen nog graag doet, naast voetballen natuurlijk, golfen. 

Wat ook nog eens mag vernoemd worden is de sterke transfer die Peter Verbeke met Cullen gedaan heeft. Anderlecht betaalde uiteindelijk maar 500.000 euro aan West Ham. Als de Ier vertrekt zal dat voor een veelvoud van dat bedrag zijn. Maar aan vertrekken denkt hij nog niet, hij voelt zich thuis in Brussel en heeft nog een todo-lijstje. "Resultaten halen in de Champions Play-offs, de derde plaats en een Europa League-ticket. Wie weet treffen we daar wel West Ham, het zou mooi zijn om hen te tonen dat ik mij bij Anderlecht echt wel heb bewezen."

"Ik voel mij goed bij Anderlecht en voor mij maakt het geen verschil wat Sambi Lokonga en Trebel doen tijdens de transferperiode. Ik zal mijn rol blijven spelen en een leider proberen zijn voor de jonge spelers, ik heb daarvoor geen kapiteinsband nodig. De teamgeest in een ploeg is heel belangrijk, daar waak ik over. Als ik persé persoonlijk succes wil was ik wel gaan tennissen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.