Kompany: "Van plan om te winnen"

DONDERDAG, 20 MEI 2021, 06:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Club Brugge kan vanavond al kampioen zijn, nog voor het de wedstrijd aanvat tegen RSC Anderlecht en anders heeft het aan een puntje genoeg. Vincent Kompany is in ieder geval van plan om hen dat puntje niet cadeau te doen, ook al is de aartsrivaal de verdiende kampioen volgens de coach. 

"We moeten eerlijk blijven, als ze vanavond al kampioen zijn is dat verdiend. Wat vanavond ook brengt we zullen ons gedragen naar de normen en waarden van RSC Anderlecht", zegt Kompany, "Maar vergis u niet, we willen winnen. We hebben nog alles in handen voor die derde plaats".

Er is de afgelopen weken heel wat te doen geweest ook rond Hans Vanaken maar Kompany laat zich geen rad voor de ogen draaien. "Het is allemaal heel mooi opgebouwd richting onze confrontatie maar vergis u niet, Vanaken speelt vanavond. Door hem op de bank te zetten hebben ze hem ook net op tijd geprikkeld en gemotiveerd. Maar ik kijk enkel naar onszelf en wat er ook komt, ik ben heel fier op deze jonge ploeg die toch enorme stappen heeft gezet het voorbije seizoen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.